In Happyles ontwikkkelen jongeren veerkracht en positief denken. Daardoor voelen zij zich energieker en vrolijker

De cursus heeft een doorlooptijd van 10 weken.

4

Groepssessies

Met onder meer lessen over geluk en ongeluk.
6

Individuele e-lessen

Met online coaching, positief psychologische oefeningen en je persoonlijke leerdossier.
1

Online test

Een vragenlijst om jouw persoonlijkheid in kaart te brengen.

Max heeft weer zin in sport en school

Joanne, moeder van Max
"Max heeft, net als één op elke vijf jongeren, elk jaar minstens één keer last heeft van een depressieve bui. Hij heeft dan nergens zin in, is vaak chagrijnig, kan zich slecht concentreren, eet weinig en slaapt veel. Ik merk na de cursus dat hij weer meer ging doen. Vaker naar de voetbaltraining bijvoorbeeld. Of zijn vrienden opzoeken."
20%
Van de jongeren heeft jaarlijks last van depressieve buien.
foto van

Goed om te weten

Speciaal voor leerlingen in VMBO en MBO

Happyles is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het VMBO en MBO. De cursus sluit dan ook 100% aan bij hun leefwereld, problemen en vragen.

Integrale aanpak

In Happyles werken docent, mentor, zorgcoördinator en onze trainer samen. Zo ontstaat een integrale aanpak rond de psychische gezondheid van de leerling. Daardoor kan een positief resultaat worden geboekt.

Blended learning

Groepsbijeenkomsten én online learning maken het mogelijk om de cursus te volgen wanneer en waar jij wilt. Maar ook zorgt het ervoor dat je de tijd en mogelijkheid hebt om alles wat je in de groepsbijeenkomsten leert nog eens op te zoeken, vragen te stellen of zelf te oefenen.

foto van

Els Dekker

Pedagoog en contactpersoon jongeren

Els is specialist in cursussen voor jongeren. Ze weet alles van depressie, stress en andere psychische klachten bij deze doelgroep en heeft hiervoor diverse certificaten behaald.