Krijg controle over je gedachten en gevoelens, waardoor je innerlijke rust vindt

Hoe werkt e-health?

1

Voordat je begint

Je worstelt met een mentaal probleem. Zoals somberheid, depressie, angst, paniek, piekeren, slecht slapen, verdriet, rouw, of stress vanwege schulden. Je komt er zelf niet uit, maar je hebt niemand die je kan helpen, of je wil dat niet. Je weet dat er echt iets moet gebeuren, omdat je je anders steeds wanhopiger gaat voelen.
2

Tijdens je e-health traject

Je krijgt toegang tot het e-health platform Karify. Daar leer je via filmpjes, teksten, infographics en opdrachten meer over jezelf en hoe jij je beter kan gaan voelen. Je krijgt feedback op je opdrachten en hebt drie online contactmomenten met een pedagoog of psycholoog. Je bepaalt zelf wanneer en waar je dit doet.
3

Na afloop

Na afloop voel je je beter. Je kent jezelf beter en je hebt meer controle over je gedachten en gevoelens. Je weet wat je kan doen om je happy te (blijven) voelen. Je persoonlijk dossier (met je opdrachten) blijft beschikbaar in Karify als je dat wilt, maar je kan het ook laten vernietigen.

Ik twijfel aan alles en word gek van mijn eigen gedachten, die ik niet kan stoppen!

Anne (21 jaar, studente)
Anne is 21 jaar. Ze is vorig jaar gestart met een opleiding, die ze online volgt. Ze heeft haar medestudenten nog maar een paar keer ontmoet en doet alles voor school online. Ze heeft weinig contact met anderen en voelt zich vaak somber. Ze kan dan flink piekeren over zichzelf en haar toekomst. Ze slaapt slecht en gaat steeds slechter over zichzelf denken. Ze twijfelt aan alles en voelt zich wanhopig. Ze heeft geen idee hoe ze eruit kan komen en weer plezier en energie kan voelen. Voor Anne is online hulp hartstikke nodig!
70%
van de jongeren ervaart mentale problemen
foto van
foto van

Els Dekker

Pedagoog en contactpersoon jongeren

Els weet veel van jongeren en mentale problemen. Zij begeleidt jongeren op scholen en online. Ze is nuchter, geïnteresseerd, makkelijk in contact, optimistisch en een tikkie eigenwijs.

foto van

Amina Macey

Sociaal agoog

Amina is sociaal agoog. “Het is mijn passie om met jongeren aan de slag te gaan en te werken aan een positief perspectief.”

foto van

Oscar Meijer

Psycholoog

Oscar is studentenpsycholoog. Oscar: “Ik ben nuchter, to the point, heb oog voor mensen en wat hen beweegt en ik geniet van de kleine dingen.”

foto van

Daniëlle Verroen

Jongerenpsycholoog │orthopedagoog

Daniëlle: Je kunt mij wakker maken voor…

… een reis naar Afrika! Ik heb niet alleen een master in African Studies, maar inmiddels heb ik ook 25 landen op dit schitterende continent bezocht. Mijn huis is ook één groot Afrikamuseum door de vele souvenirs. Hopelijk ga ik binnenkort het continent Azië ontdekken.