Terug naar de werknemers

Blossom van der Vlies

Communicatiemedewerker
In mijn werk als communicatiemedewerker kan ik al mijn creativiteit kwijt. Knutselen op een computer, zo noem ik mijn werk vaak. Daarnaast denk ik graag na over de strategische kant van communicatie. Mentale gezondheid op de kaart zetten en bespreekbaar maken, dat vind ik belangrijk!
foto van Blossom van der Vlies

Telefoonnummer

085-0499119 Ik werk van maandag tot en met donderdag

E-mailadres

b.vandervlies@avantsanare.nl

Meer over Blossom

Ik vind het geweldig dat ik mijn passie voor mentale gezondheid en communicatie kan combineren in mijn werk. Dat zorgt ervoor dat ik iedere dag weer met plezier naar kantoor ga! En het samenwerken met fijne collega’s draagt daar natuurlijk ook aan bij.

Dit ben ik in het kort

Ik ben een enthousiast en open persoon, ben empathisch en probeer altijd het positieve te zien. Ik krijg er energie van om anderen te helpen en gebruik graag mijn creativiteit in allerlei situaties.

Je kunt mij wakker maken voor

Muziek! Ik bel er dol op: om het zelf te maken, tijdens een concert, een lp te draaien of gewoon ‘good old’ Spotify aan te zetten. Daarnaast mag je me altijd wakker maken voor schattige kattenfilmpjes. Verder lees ik in mijn vrije tijd graag een goed boek, of maak ik een fijne wandeling en ook sta ik graag in de keuken om iets lekkers te koken of bakken.