Bedrijven en organisaties

Onze Rotterdamse aanpak van werkstress zorgt voor gemotiveerde medewerkers, minder ziekteverzuim en betere prestaties.
Inloop & oplaad spreekuur

Een preventiecoach helpt werknemers met vragen, problemen en conflicten

Kies voor een Inloop & oplaad spreekuur om de balans tussen werkdruk en werkgeluk effectief en betaalbaar te managen. Daarmee voorkom je oplopende werkstress, escalatie van een conflict, een negatieve of verziekte sfeer, blijvende weerstand, hakken in het zand, dalende productie, minder goed werk, vertrek en verzuim.

Meer informatie
terug naar kantoor
Trainingen

Werknemers leren werkstress voorkomen, persoonlijke effectiviteit vergroten en beter samenwerken

Kies voor onze trainingen en bevorder daarmee een goede sfeer op de werkvloer, teamspirit, loyaliteit aan je bedrijf of organisatie, individuele en teamprestaties en werkgeluk.

Meer informatie
Trainingen voor bedrijven en organisaties Avant sanare
Individuele gesprekken

De werknemer die tijdelijk minder goed functioneert groeit naar een positieve situatie waarin werkplezier en en uitdaging wordt ervaren.

Kies voor individuele gesprekken. Daarmee voorkom je onder niveau functioneren, een structurele afname van productiviteit, uitval door ziekte, een domino-effect op collega's, een slechte relatie met een werknemer, een negatieve sfeer en 'gedoe'.

Meer informatie
preventie in Rotterdam bedrijven en organisaties

Onze Rotterdamse aanpak van werkstress

Gemotiveerde medewerkers, minder ziekteverzuim en betere prestaties

Avant sanare neemt werknemers mee in veranderingen en zorgt tegelijkertijd dat zij gezond en gemotiveerd blijven.

 

Mensen moeten steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen, wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat zij fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid. En dat scheelt bedrijven heel veel kosten!

 

Maar liefst 16% van de Nederlanders kampt met burn-out klachten. De kosten voor een burn-out worden geraamd op minimaal €60.000. Wij weten hoe je werkstress de baas wordt en veel geld kunt besparen.

Energieke trainers uit de Rotterdamse haven

Wij zijn een kleine organisatie met grote daadkracht. Wij combineren up-to-date kennis met praktische, motiverende opdrachten die verrassen én veranderen. Zo maken wij werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van alle mensen in jouw bedrijf.

 

Deskundig en doeltreffend. Dat is onze aanpak. Niks moeilijkdoenerij of eindeloos praten zonder resultaten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij investeren 10% van onze omzet in de projecten van ons maatschappelijke zusje Avant sanare. Daardoor ondersteunen wij sociale projecten voor kansarme Rotterdammers die niet gezond en gelukkig zijn.

Minder verzuim door preventie

Verzuim verminderen door te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Dat is onze missie.

Onze experts

Onze trainers zijn deskundig op het gebied van de preventie van ziekte en uitval door psychische klachten. Wij combineren up-to-date kennis met praktische, motiverende opdrachten die verrassen én veranderen. Zo maken wij werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van alle mensen in jouw bedrijf.

Foto van Rutger van der Windt

Rutger van der Windt

Senior trainer │coach

Rutger is specialist in werkgerelateerde thema’s. Zoals omgaan met stress, conflicten oplossen en samenwerken, en persoonlijk leiderschap.

 

Neem vrijblijvend contact op met Rutger om meer te weten over onze mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie via 085-0499111 of r.vanderwindt@avantsanare.nl.

Foto van Danine van Rijswijk

Danine van Rijswijk

Psycholoog en leefstijlcoach

Danine is gespecialiseerd in de thema’s: stress, slapen en een gezonde leefstijl. Ze geeft cursussen aan deelnemers, maar ook deskundigheidsbevordering aan professionals.

 

Danine is bereikbaar via 085-0499109 en d.vanrijswijk@avantsanare.nl.

Foto van Kees Koetsier

Kees Koetsier

Senior trainer │ coach

Kees is een enthousiaste en resultaatgerichte vakman op het gebied van training en coaching. Allerlei ontwikkelvraagstukken helpt hij oplossen. Vanuit zijn ervaring met leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, professionele- en persoonlijke groei. Met oog voor mentale gezondheid.

 

Kees is bereikbaar via 085-0499145 of k.koetsier@avantsanare.nl.

Avant sanare maakt gebruik van cookies. Je kunt meer informatie vinden op de cookie policy pagina.