Aware

Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier: essentiële ingrediënten voor een duurzame organisatie waar medewerkers graag werken. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om bewust te bouwen aan een positief werkklimaat, waarin ruimte is voor de mentale gezondheid van medewerkers.

Een duurzame organisatie

Ons Aware-team ondersteunt met verschillende interventies bij het voorkomen van uitval en verloop van medewerkers. Aan de slag gaan met thema’s als werkdruk, samenwerken en vitaal leven: dat helpt organisaties en haar medewerkers om in deze veeleisende 24/7 maatschappij mentaal gezond te blijven functioneren. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Hoe helpt Aware?

Vitaliteitspakket

We bieden een totaalpakket waarmee medewerkers een boost krijgen om hun lichaam en geest optimaal te ondersteunen. Yoga, mindfulness, TRE en leefstijlcoaching dragen bij aan fitte en vitale medewerkers.

Oplaadspreekuren

Tijdens onze oplaadspreekuren kunnen medewerkers hun hart luchten over onderwerpen in hun werk of privéleven. Weer met een goede dosis energie en een positief gevoel aan het werk gaan, dat is het doel.

Trainingen

Onze trainingen over samenwerken en stress op de werkvloer dragen bij aan een prettige cultuur en een goede samenwerking binnen teams. Collega’s leren hoe ze elkaar kunnen versterken en hoe zij signalen van stress tijdig bij zichzelf en bij elkaar kunnen herkennen.

Meer weten over Aware?

Meer weten over de interventies van Aware? Neem dan contact op met Rutger van der Windt via r.vanderwindt@avantsanare.nl of bel naar ons algemene nummer 085 - 04 99 100.

Avant sanare maakt gebruik van cookies. Je kunt meer informatie vinden op de cookie policy pagina.