Aware

Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier: essentiële ingrediënten voor een duurzame organisatie waar medewerkers graag werken. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om bewust te bouwen aan een positief werkklimaat, waarin ruimte is voor de mentale gezondheid van medewerkers.

Een duurzame organisatie

Ons Aware-team ondersteunt met verschillende interventies bij het voorkomen van uitval en verloop van medewerkers. Aan de slag gaan met thema’s als werkdruk, samenwerken en vitaal leven: dat helpt organisaties en haar medewerkers om in deze veeleisende 24/7 maatschappij mentaal gezond te blijven functioneren. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Ons aanbod

Bedrijven en organisaties
Volwassenen Ruzie en geweld

Groepsbijeenkomsten met de wijkpsycholoog

De wijkpsycholoog komt langs in de buurt om met groepen mensen dieper in te gaan op een onderwerp rondom mentale gezondheid naar keuze.
Bedrijven en organisaties
Volwassenen Ruzie en geweld

PEP-talk met de wijkpsycholoog

PEP staat voor psycho-educatie preventie. Tijdens dit uurtje vertelt de wijkpsycholoog iets over een thema rondom mentale gezondheid.
Bedrijven en organisaties
Volwassenen Ruzie en geweld

Individuele gesprekken met de wijkpsycholoog

De wijkpsycholoog is er voor vragen of een praatje over mentale gezondheid. Zonder verwijzing of kosten. Ook voor wie wacht op psychische hulp.
Bedrijven en organisaties
Volwassenen Ruzie en geweld

Mental Masterclasses

Voor professionals en vrijwilligers die verdieping zoeken over thema's als psychische klachten, discriminatie en inclusiviteit.
Bedrijven en organisaties
Volwassenen Spanning en stress

Training Stress is als water

Voor collega’s die stresssignalen willen leren herkennen en willen leren hoe ze met elkaar in gesprek kunnen gaan over (het verminderen van) stress.
Bedrijven en organisaties
Volwassenen Spanning en stress

Oplaadspreekuren

Voor medewerkers die op een laagdrempelige manier in gesprek willen gaan met een professional, over werkgerelateerde of privé onderwerpen.
Bedrijven en organisaties
Volwassenen Leefstijl

Vitaliteitspakket

Voor medewerkers die een boost kunnen gebruiken om hun lichaam en geest optimaal te ondersteunen.
Bedrijven en organisaties
Volwassenen Werkplezier

Training Verbeter de samenwerking

Voor collega’s die willen leren hoe ze optimaal met elkaar kunnen samenwerken en elkaar kunnen versterken in teamverband.

Hoe helpt Aware?

Vitaliteitspakket

We bieden een totaalpakket waarmee medewerkers een boost krijgen om hun lichaam en geest optimaal te ondersteunen. Yoga, mindfulness, TRE en leefstijlcoaching dragen bij aan fitte en vitale medewerkers.

Oplaadspreekuren

Tijdens onze oplaadspreekuren kunnen medewerkers hun hart luchten over onderwerpen in hun werk of privéleven. Weer met een goede dosis energie en een positief gevoel aan het werk gaan, dat is het doel.

Trainingen

Onze trainingen over samenwerken en stress op de werkvloer dragen bij aan een prettige cultuur en een goede samenwerking binnen teams. Collega’s leren hoe ze elkaar kunnen versterken en hoe zij signalen van stress tijdig bij zichzelf en bij elkaar kunnen herkennen.

Meer weten over Aware?

Meer weten over de interventies van Aware? Neem dan contact op met Rutger van der Windt via r.vanderwindt@avantsanare.nl of bel naar ons algemene nummer 085 - 04 99 100.

Avant sanare maakt gebruik van cookies. Je kunt meer informatie vinden op de cookie policy pagina.