Avant sanare bestaat 12,5 jaar!

Gepubliceerd op 20 Jun 2023

Twaalf en een half jaar geleden startte onze directeur Domien Theuvenet met Avant sanare. Met een heilig geloof in preventie richtte hij de organisatie op die zich de afgelopen jaren steeds meer specialiseerde in mentale gezondheid. ‘Beter voorkomen dan genezen’, was het motto, naar de woorden van de Rotterdamse wijsgeer Erasmus. Met een gestaag groeiend team van pedagogen, psychologen en preventie experts werd een aanbod ontwikkeld voor alle leeftijden, gericht op persoonlijke groei & mentale kracht.

 

Begin dit jaar verhuisde Avant sanare naar IJsselmonde ‘op Zuid’, waar we een geweldige start konden maken met partners en bewoners in de wijk. We gaan ons sterk maken voor opnieuw 12,5 jaar mentale preventie en vertrouwen erop dat onze kernwaarden ons daarbij helpen: positief, persoonlijk en openstaand voor iedereen.

 

Het 12,5 jarig bestaan van Avant sanare werd afgelopen donderdag goed gevierd bij Lake Seven in Zevenhuizen. Voor collega’s stond een programma klaar vol leuke activiteiten en de dag werd afgesloten met een barbecue.

 

Met ons 12,5 jarig bestaan is ook ons nieuwe managementteam gestart, waarmee we een nieuwe organisatie neerzetten die nog beter is toegerust op het vormgeven van onze ambitie: mentale preventie voor zoveel mogelijk mensen in Rotterdam en directe omgeving! Lees daarover meer in dit artikel.